19/01/2017

De interieurtrends van 2017

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. In je kleding, maar vooral ook in het interieur. Welke trends van 2016 zijn echt niet meer van belang en door welke trends worden deze dan vervangen in 2017?  

In 2016 waren pastelkleuren, vooral roze en blauw, helemaal in. Dit jaar zullen die kleuren langsaam plaats maken voor meer sprekende rode tinten. Hou je niet zo van felle, sprekende kleuren? Kies dan voor groen, dat ook helemaal opkomt in het nieuwe jaar. Groen staat namelijk voor natuur en zorgt voor sfeer en harmonie in je interieur. Je kan groen in huis halen door planten aan te kopen, maar als je echt trendy wil zijn, kies dan voor een groene muur!

Ons interieur zal in het algemeen een meer warme, volwassen uitstraling krijgen. Het lichte interieur verdwijnt en we kiezen voor diepere kleuren. Naast groen zullen ook bruin en terracotta veel gebruikte kleuren zijn. Natuursteen, messing en brons zijn dé materialen om in huis te hebben het komende jaar!

Nog een trend in 2017 zal de manier van verpakken van meubels zijn. IKEA introduceerde het al: alles is compact verpakt. Velen hebben deze trend overgenomen en zelfs ook verbeterd. Dit jaar draait het niet enkel om de verpakking maar ook om een slimme demontage. Perfect voor wanneer je gaat verhuizen.

© Bron afbeeldingen: Pinterest

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht