17/11/2016

Bereid je slaapkamer voor op de winter!

De warme zomerdagen zijn volledig voorbij. Het is tijd om heel ons huis aan te kleden in wintersfeer. Ook de slaapkamer moet eraan geloven. 

Bekijk snel onze tips!

1. Verlichting
Je traditioneel nachtlampje kan plaats maken voor een lamp met gedempt licht. Het is natuurlijk ook een idee om een zijdeachtig stukje stof in een warme kleur over je lamp te bevestigen. Dit zorgt voor een intieme sfeer. Je kerstverlichting kan je ook alvast naar boven halen!

2. Schapenvelletje
Niets heeft een hogere aaibaarheidsfactor dan een schapenvel. Gebruik dit ergens in je kamer en je zit meteen in de wintersfeer. Wil je gewoon een tapijt? Kies dan voor een hoogpolig om hetzelfde effect te verkrijgen. Voor de echte koukleumen is een flanellen deken en een echte dons de perfecte oplossing in koude nachten!

3. Meubels en decoratie
Wil je je kamer echt restylen? Ga dan voor meubels en decoratie in natuurlijke materialen. Gebruik decoratie die sober is. Fleurige items gaan je enkel maar doen hunkeren naar de zomer.

4. Kleuren
Kies voor warme aardetinten zoals bruin, taupe en donkergroen. Combineer dit met een aantal kleuren die accent en leven geven aan het geheel.

 

© Bron afbeeldingen: Pinterest

 

Terug naar het nieuwsoverzicht