Uitverkocht
Park Passionisten: Een thuis bouwen in Tienen
arrow icon

Tienen

Een vernieuwende woonvorm, geheel op maat van onze tijd.

Centraal gelegen, groen, veilig. Park Passionisten is een nagelnieuwe woonzorgwijk in het centrum van Tienen. Comfortabel wonen en kwaliteitsvolle zorgverlening worden er elegant met elkaar vervlochten. De bijzondere aandacht voor veiligheid, ondersteuning op maat en oog voor de natuur, maken Park Passionisten tot een prachtplek om volop van het leven te genieten. Elke dag opnieuw. 

Je kiest voor jezelf. De stijlvolle, moderne architectuur van de gebouwen werd ontworpen om zo optimaal mogelijk in te spelen op veranderende noden en behoeftes. Alles aan het ontwerp werd doordacht gepland: van goede toegankelijkheid tot de ideale lichtinval. Het grote plaatje klopt. De inrichting van je assistentiewoning kan je zelf verder bepalen. Geheel volgens je eigen smaak en tot in het kleinste detail. Zo kies je volop voor jezelf en woon je zelfstandig in een eigen appartement. Zit je toch met een vraag of wil je hulp? Spreek dan je persoonlijke woonassistent aan. Dat is je klankbord, informatieverstrekker en belangenbehartiger. Hij of zij staat je bij met raad en daad, op het moment dat jij het wenst. 

Zorgeloos genieten. Door de brede waaier aan diensten in Park Passionisten, ben je minder bezig met de praktische klusjes van een groot huishouden en heb je meer tijd voor jezelf. Dankzij de mogelijkheid tot extra ondersteuning kan je moeiteloos een bruisend sociaal leven combineren met deelname aan culturele activiteiten en terrasjes doen met vrienden en vriendinnen. Nood aan tijd voor jezelf? De prachtige natuur in de buurt vormt het ideale decor voor een verkwikkende wandeling of fietstocht. Je woonassistent kan je ook helpen je vrije tijd vorm te geven. Als je dat wenst, kan hij of zij je begeleiden bij het opnemen van vrijwilligerswerk of het stellen van nieuwe doelen. Van zorgeloos genieten tot nieuwe uitdagingen aangaan: in Park Passionisten kan het allemaal.